BA-Planner: de gemakkelijkste manier van plannen

Met BA-Planner kan de klant zelfstandig consulten inboeken.

Bekijken
b

Eigen regie

Als arbodienstverlener hebt u klanten die ‘eigen regie’ willen. En dat betekent dat ze niet alleen zélf beslissen óf en wanneer de arts gevraagd wordt te adviseren, maar ook zélf rechtstreeks consulten willen inplannen in de agenda van die arts. Rekening houdend met de beschikbaarheid, eigen klant-specifieke oproeplokaties, speciale verrichtingen, etc.

Met Track Verzuim, Track Medic, of ...

BA-Planner is een zelfstandige planningsagenda. Koppelbaar met Track Verzuim of Track Medic maar ook bijvoorbeeld met VerzuimSignaal of VerzuimXpert. Uw klanten kunnen rechtstreeks vanuit vanuit hun eigen systeem uw professionals inplannen. Afspraken en uitnodigingsbrieven worden via ons SIVI koppelplatform automatisch in het klantsysteem opgenomen.
N

Met MS Outlook en SMS functies

BA-Planner is een gebruiksvriendelijke agenda planningsysteem voor de bedrijfsarts:

  • afspraken worden opgenomen in de Office365 agenda van de arts waardoor deze gemakkelijk inzicht in zijn concrete planning  krijgt – ook op smartphone of tablet;
  • inplannen van consulten houdt automatisch rekening met privé verplichtingen en beschikbaarheid van de professional;
  • functies om SMS berichten te versturen om de cliënt te herinneren aan het geplande consult (dus minder No-Shows)

Demo BA-Planner

BA-Planner is een gebruiksvriendelijke online planner die gebruikers functies biedt om gemakkelijk consulten bij de bedrijfsarts in te plannen en een oproepbrief te versturen. Klik op de button om de demo te bekijken!