Beeldbellen en tegelijkertijd aan je dossier werken

 

15 april 2021 I Klaas van der Galiën, directeur Track Software

Track Online Consult

Een veel gehoorde vraag is hoe je de client in beeld kunt houden en tegelijkertijd aan je dossier kunt werken. Dat vergt even wat handigheid. Het Online Consult speelt zich af in een afzonderlijk venster. De oplossing bestaat er daarom uit, het venster van Track naast het venster van het video-consult te rangschikken.

Sleep het venster naar de zijkant van je beeldscherm. Wanneer er een grijs kader in beeld verschijnt, kan je het venster loslaten. Bekijk het filmpje!

Volg jij ons al op LinkedIn?

Onze Track nieuwsberichten lees je ook op LinkedIn. Volg jij ons al?

Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Track Software en delen nieuwsflitsen over handige gebruiksmogelijkheden en nieuwe functies van Track. Klik op onderstaande button!

Lees meer nieuws

Track NEN7510 gecertificeerd

Track NEN7510 gecertificeerd

We kunnen met trots zeggen dat we naast de ISO27001 ook gecertificeerd zijn voor de NEN7510 norm. Zo zie je maar weer: met Track zit je safe!

Lees meer
Track implementeert DNSSEC

Track implementeert DNSSEC

We hebben nieuwe beveiligingsmaatregelen getroffen. We doen er alles aan om te voorkomen dat gegevens kunnen worden gestolen.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track.

Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

5 + 4 =