Beeldbellen en tegelijkertijd aan je dossier werken

 

15 april 2021 I Klaas van der Galiën, directeur Track Software

Track Online Consult

Een veel gehoorde vraag is hoe je de client in beeld kunt houden en tegelijkertijd aan je dossier kunt werken. Dat vergt even wat handigheid. Het Online Consult speelt zich af in een afzonderlijk venster. De oplossing bestaat er daarom uit, het venster van Track naast het venster van het video-consult te rangschikken.

Sleep het venster naar de zijkant van je beeldscherm. Wanneer er een grijs kader in beeld verschijnt, kan je het venster loslaten. Bekijk het filmpje!

Volg jij ons al op LinkedIn?

Onze Track nieuwsberichten lees je ook op LinkedIn. Volg jij ons al?

Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Track Software en delen nieuwsflitsen over handige gebruiksmogelijkheden en nieuwe functies van Track. Klik op onderstaande button!

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track.

Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

8 + 12 =