CE Markering noodzakelijk voor verzuimsoftware?

8 oktober 2020 I Klaas van der Galiën, directeur Track Software

Klaas van der Galiën geeft antwoord

Vanaf 26 mei 2020 is de nieuwe Europese Verordening MDR in werking getreden. Het doel van de nieuwe regels is het vergroten en waarborgen van de patiëntveiligheid. Software kan een medisch hulpmiddel zijn, en zou dan onder omstandigheden door de nieuwe verordening van een veiligheids- ‘CE-markering’ voorzien moeten zijn. Maar dat geldt alleen voor software die bedoeld is te ondersteunen bij het nemen van beslissingen voor diagnostische of therapeutische doeleinden. En dat is niet het geval bij Track Verzuim en Track Medic. Onze software helpt casemanagers en bedrijfsartsen bij de tijdige begeleiding van arbeidsverzuim door het bieden van functies voor de registratie en het delen van informatie.

Heeft u ook een vraag aan Klaas? Stuur ons een berichtje!

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track. Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

2 + 15 =