Dag van de Privacy

28 januari 2022 I Klaas van der Galiën, directeur Track Software

Data Protection Day

De jaarlijkse ‘Europese Dag van de Privacy’ (ookwel Data Protection Day) is in 2007 in het leven geroepen door de Raad van Europa met steun van de Europese Commissie. Gekozen is voor 28 januari, de dag waarop in 1981 het Dataprotectieverdrag werd ondertekend.

Het doel van deze dag is om Europese burgers beter te informeren over hun rechten betreffende het gebruik van hun persoonsgegevens door overheden, bedrijven en andere organisaties.

Track Software

De adequate beveiliging van informatie en systemen vormt de basis van het vertrouwen dat klanten, gebruikersorganisaties, betrokkenen en andere stakeholders in ons stellen.

Track Software wil de blootstelling aan beveiligingsrisico’s op een niveau brengen en handhaven als verlangd door de privacy richtsnoeren van de Autoriteit Persoonsgegevens, de AVG en de best practices rond de Internationele Norm ISO27001.

In opdracht van onze klanten verwerken wij medische gegevens van vele honderdduizenden mensen – mensen die erop moeten kunnen vertrouwen dat er alles aan gedaan is en wordt om professioneel met die gegevens om te gaan. Daarom zijn we trots op onze ISO-certificering.

 

Wil je meer lezen over onze certificering? Klik hier

Of over ons beveiligingsbeleid? Klik hier

Klaas van der Galiën

directeur Track Software

“Als leverancier van één van de grootste verzuimapplicaties in de Cloud krijgen we veel vragen over de veiligheid van onze applicaties Track Verzuim en Track Medic. Onze klanten willen terecht de zekerheid dat hun gegevens in goede handen zijn. Wij zijn dagelijks bezig om volledig compliant te zijn met de nationale en internationale standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.”

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track. Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

2 + 15 =