Nieuw certificaat ISO & NEN

 

11 april 2022 I Klaas van der Galiën, directeur Track Software

Informatiebeveiliging

De beveiliging van gegevens is natuurlijk van groot belang voor onze klanten. In hun opdracht verwerken wij medische gegevens van vele honderdduizenden mensen – mensen die erop moeten kunnen vertrouwen dat er alles aan gedaan is en wordt om professioneel met die gegevens om te gaan. Daarom zijn we trots op onze certificering.

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan. Dit betekent dat we aantoonbaar voldoen aan alle gestelde normen op het gebied van informatiebeveiliging.

Klaas van der Galiën

Directeur Track Software

“Als leverancier van één van de grootste verzuimapplicaties in de Cloud krijgen we veel vragen over de veiligheid van onze applicaties Track Verzuim en Track Medic. Onze klanten willen terecht de zekerheid dat hun gegevens in goede handen zijn. Wij zijn dagelijks bezig om volledig compliant te zijn met de nationale en internationale standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.”

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track.

Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

3 + 7 =