Klantverhalen: ontdek hoe onze klanten hun organisatie transformeren met behulp van Track

 

 Check hieronder de verhalen van onze klanten; bedrijven die gebruikmaken van Track Verzuim, Track Medic, CBBS of een van onze andere tools!

Track Talks: Ontmoet Onze Klanten

Ontdek Track Talks: Ontmoet Onze Klanten; Een fascinerende serie waarin Track Software een kijkje neemt achter de schermen bij onze gewaardeerde klanten. In deze reeks delen bedrijven hun unieke verhalen en perspectieven over hoe Track Software een transformatieve rol heeft gespeeld in hun dagelijkse activiteiten. Via korte interviews vertellen onze klanten over hun ervaringen, uitdagingen en successen, en hoe Track van onschatbare waarde is geweest voor hun algehele succes.

 

Westland ARBO

Aflevering 1

We begonnen onze serie in Naaldwijk bij Westland ARBO. Bekijk hier wat Jacco en zijn collega ons te vertellen hebben!

GOED arbodienst

Aflevering 2

Na een zeer uitgebreide pakketselectie heeft GOED bewust voor Track software gekozen. Waarop deze keuze gebasseerd is legt Berend Moerdijk (directeur van GOED) je in deze video uit.

Artikelen

Naast onze video’s “Track Talks” delen we de ervaringen van onze klanten ook graag in tekstvorm. Onderstaand vind je alvast het eerste artikel. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor updates!

BeauAvis houdt werknemers aan het werk met Track, want “van werken wordt iedereen beter”.

BeauAvis richt zich op het aanpakken van ziekteverzuim door niet-medische oorzaken, zoals privésituaties van werknemers, met op maat gemaakte trajecten en praktische oplossingen. Na een succesvolle start met Track als softwareleverancier, keerden ze later terug naar Track vanwege de flexibiliteit, korte lijnen en persoonlijke aanpak die goed aansluiten bij hun behoeften.

$
Lees het artikel

Referenties

Tot slot hebben we aan onze klanten gevraagd om ons in een paar zinnen te vertellen waarom Track voor hún de juiste match is. Ook dit leverde mooie quotes op, hieronder te lezen.

Brigitta Klein Wentink
Project Assistente, Immediator
testimonial

“Ik word ontzettend blij van Track. Ik heb ervaring met andere programma’s, maar ik vind Track echt heel erg gebruiksvriendelijk. Een hele grote pre vind ik de klantenservice, zeer klantgericht, snel, je bent geen nummer, je wordt meteen geholpen! Ook erg prettig dat je niet eerst een ticket hoeft aan te maken maar meteen antwoord op je vraag krijgt. Het invoegen van de medische info werkt ook goed en is erg makkelijk en snel!”

Frank Perquin
Bedrijfsarts
testimonial

“Als bedrijfsarts heb ik met nagenoeg alle gangbare verzuimsystemen gewerkt. Sommige van die programma’s zijn ronduit slecht en onhandig. Track is wat mij betreft favoriet door het gebruikersgemak. Ik heb geen cursus nodig gehad om er mee te gaan werken. Informatie wordt heel overzichtelijk gepresenteerd, je kunt er zó mee uit de voeten. En dat vind ik belangrijk – dat ik me snel kan voorbereiden op een consult, gemakkelijk mijn rapportage kan invoeren en niet hoef te zoeken.”

Wendel Slingerland
Bedrijfsarts
testimonial

Ik werk met Track Medic en ben hierover heel tevreden. Ik heb met veel verschillende systemen mogen werken en werk ook nu nog in een ander systeem naast Track, maar ik ben altijd heel blij als ik weer in Track mag werken. 

Het is vooral de eenvoud, de logische opbouw van het systeem met dossiers, de meervoudige manier van zoeken naar dossiers. Verder ben ik heel blij dat ieder document dat ik aanmaak gemakkelijk bewerkt kan worden en het niet helemaal opnieuw hoeft als ik daarin een fout heb gemaakt. De vertaalslag van dossier naar pdf en communicatie naar de klant gaat heel soepel, met een keurige melding als het gelukt is.

Een van de grootste pre’s vind ik het werken in het “medisch dossier”, waarbij je naast het huidige werkveld rechts alle voorgaande acties en teksten op chronologische volgorde tot je beschikking hebt, om in te scrollen. Echt geweldig: geen heen en werk geklik in vakjes die millimetres klein zijn, het volledige verhaal keurig op een rij. En tegen de tijd dat er een actueel oordeel/medisch dossier opgesteld moet worden is het slechts “één druk op de knop”!

Het aanmaken van nieuwe klanten is ook heel eenvoudig, de help functie en ondersteunende filmpjes zijn nuttig als je er toch niet helemaal zelf uitkomt.

De communicatie met Track verloopt goed, als een verzoek van mijn kant binnenkomt wordt er adequaat gereageerd.

Kortom: ik wil Track van harte aanbevelen. Het is een transparant systeem, veilig en er zit niets te veel aan!