Klantverhalen: ontdek hoe onze klanten hun organisatie transformeren met behulp van Track

 

 Check hieronder de verhalen van onze klanten; bedrijven die gebruikmaken van Track Verzuim, Track Medic, CBBS of een van onze andere tools!

Track Talks: Ontmoet Onze Klanten

Ontdek Track Talks: Ontmoet Onze Klanten; Een fascinerende serie waarin Track Software een kijkje neemt achter de schermen bij onze gewaardeerde klanten. In deze reeks delen bedrijven hun unieke verhalen en perspectieven over hoe Track Software een transformatieve rol heeft gespeeld in hun dagelijkse activiteiten. Via korte interviews vertellen onze klanten over hun ervaringen, uitdagingen en successen, en hoe Track van onschatbare waarde is geweest voor hun algehele succes.

 

Westland ARBO

Aflevering 1

We begonnen onze serie in Naaldwijk bij Westland ARBO. Bekijk hier wat Jacco en zijn collega ons te vertellen hebben!

GOED arbodienst

Aflevering 2

Deze video volgt binnenkort!

Artikelen

Naast onze video’s “Track Talks” delen we de ervaringen van onze klanten ook graag in tekstvorm. Onderstaand vind je alvast het eerste artikel. Houd onze LinkedIn pagina in de gaten voor updates!

BeauAvis houdt werknemers aan het werk met Track, want “van werken wordt iedereen beter”.

BeauAvis richt zich op het aanpakken van ziekteverzuim door niet-medische oorzaken, zoals privésituaties van werknemers, met op maat gemaakte trajecten en praktische oplossingen. Na een succesvolle start met Track als softwareleverancier, keerden ze later terug naar Track vanwege de flexibiliteit, korte lijnen en persoonlijke aanpak die goed aansluiten bij hun behoeften.

$
Lees het artikel

Referenties

Tot slot hebben we aan onze klanten gevraagd om ons in een paar zinnen te vertellen waarom Track voor hún de juiste match is. Ook dit leverde mooie quotes op, hieronder te lezen.
“Ik word ontzettend blij van Track. Ik heb ervaring met andere programma’s, maar ik vind Track echt heel erg gebruiksvriendelijk. Een hele grote pre vind ik de klantenservice, zeer klantgericht, snel, je bent geen nummer, je wordt meteen geholpen!

Ook erg prettig dat je niet eerst een ticket hoeft aan te maken maar meteen antwoord op je vraag krijgt. Het invoegen van de medische info werkt ook goed en is erg makkelijk en snel!” Brigitta Klein Wentink

Project Assistente, Immediator

Ik vind het beeldbellen in Track echt top! Tijdens de Covid-periode deed ik al mijn consulten via het Track Online Consult. Het werkt heel makkelijk en het is ontzettend veilig (avg-proof!).

Met het Track Online Consult bespaar ik veel tijd. Ik heb binnen één minuut een afspraak gepland.

Het werkt prettig dat ik het medische dossier ernaast kan houden. Ik merk dat iemand veel meer aan mij vertelt, omdat je elkaar ziet. Ik zal daarom nooit meer gewone telefonische consulten houden.

Monique Leunisse

(ZZP) Bedrijfsarts