BeauAvis houdt werknemers aan het werk met Track, want “van werken wordt iedereen beter”

 

Francois Fabrie met zijn team.

Track Software klant van 2015-2017 en sinds 2023

BeauAvis heeft 57 spreekuurlocaties door heel Nederland

BeauAvis maakt gebruik van:

  • Track Verzuim
  • Koppelingen met HR systemen

Maak kennis met BeauAvis

Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat een groot deel van het ziekteverzuim niet medisch van aard is, maar zijn oorzaak vindt in belemmerende privésituaties van werknemers. BeauAvis is oorspronkelijk ontstaan om deze privéproblematiek van werknemers aan te pakken door problemen te vertalen naar praktische oplossingen. Met een op maat gesneden traject wordt eventueel verzuim van werknemers voorkomen of zo snel mogelijk opgelost.

Het doel van BeauAvis is om mensen te helpen. Het is hun ambitie om te bouwen aan een toekomst waarin iedereen gezond en gemotiveerd werkt. Ze zijn gespecialiseerd in het voorkomen van verzuim en het duurzaam inzetbaar houden van werknemers. Hieruit volgt dan ook de credo van BeauAvis “van werken wordt iedereen beter”.

Deze methode heeft zich volop bewezen in de zakelijke markt en past BeauAvis al jaren met succes toe; inmiddels opnieuw met behulp van de software van Track! We vroegen Francois Fabrie – (mede)directeur van arbodienst BeauAvis – zijn verhaal te doen over de terugkeer naar Track.

 

“Gelijk merkten we dat dit toch de beste match voor ons is”

 

Maatwerk is van ongekend belang, en dat zit wel goed bij Track

Francois verteld: “In 2015 zijn we naar Track gegaan, omdat ze heel toegankelijk waren. Vanaf de start dachten ze met ons als klant mee. Track sloot perfect aan op wat we op dat moment zochten en nodig hadden als organisatie.”

BeauAvis maakte in korte tijd een behoorlijke groei door. Dat was het moment dat BeauAvis besloot om ergens anders ‘in de keuken te kijken’ en de overstap te maken naar een andere softwareleverancier.

Maar, na een aantal jaar besloten ze om opnieuw de markt te verkennen! “Dan komt toch weer de naam Track naar boven. We hoorden goede verhalen van hun huidige klanten en besloten contact op te nemen. Gelijk merkten we dat dit toch de beste match voor ons is.”

Flexibiliteit, korte lijnen en meedenken met de klant; dat zijn kernwaarden waar BeauAvis maar ook Track voor staan. Loopt iets niet helemaal volgens verwachting, trek dan aan de bel. Geen oneindige gesprekken, maar concrete actiepunten waaruit daadwerkelijk verbetering voortvloeit. “Bij Track wordt er ten minste nog echt naar je geluisterd.”

We kijken ernaar uit om onze samenwerking met BeauAvis voort te zetten en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen in de komende jaren.