Nieuw in Track Verzuim

6 juli 2020 I Klaas van der Galiën, directeur Track Software

Nieuwsbrief juli 2020

De nieuwe versie van Track 5.5 is nu beschikbaar. We vertellen je graag meer over belangrijke nieuwe functies en doorgevoerde verbeteringen.

De verzuimmonitor

Bij een ziekmelding wordt vanaf nu ook een ‘verzuimmonitor’ weergegeven. Hierdoor verschijnen in de tijdlijn van de ziekmelding (het aantal weken sinds de start) de belangrijkste Poortwachter-acties zodat alle betrokkenen een goed beeld hebben van de aankomende acties.

Bijvoorbeeld, het verzuimprotocol heeft een actie ‘Probleemanalyse opstellen’ aangemaakt. Door over het icoontje heen te bewegen wordt de uitvoerdatum weergeven, door er op te klikken wordt de actie geopend. Toekomstige acties die nog niet door het verzuimprotocol zijn aangemaakt, worden met een grijs icoontje weergegeven en zijn niet aanklikbaar.

Agenda overzicht van ingeplande acties

Er is een kalenderoverzicht toegevoegd met ingeplande acties. Zo kan je overzichtelijk zien welke afspraken staan gepland én op welke tijden je nog nieuwe afspraken kunt inplannen. Klik op onderstaande knop om het filmpje te bekijken.

Loongegevens vastleggen

Het is nu mogelijk om loongegevens in Track vast te leggen. Dat is belangrijk voor dienstverleners die met verzekeraars samenwerken. Een loongegeven-document kan worden aangemaakt vanuit een geopende werknemerkaart.

QR-code in oproepbrief

Het is nu mogelijk om in een oproepbrief een QR-code op te nemen. De QR-code kan een link zijn naar bijv. een online spreekuur (Track Online Consult). Als de QR-code een link is en de ontvanger scant de code, dan wordt de link in een browser geopend. Bevat de QR-code afspraak en de ontvanger scant de code, dan krijgt hij de vraag of hij de afspraak aan de agenda wil toevoegen.

Track Academy

Heb je de Track Academy al bezocht? Op deze pagina kan je instructievideo’s bekijken. Ben je casemanager, bedrijfsarts, boekhouder, beheerder óf wil je algemene instructies bekijken? Per product vind je instructies die voor jou behulpzaam zijn.

Track zit niet stil

Een opdrachtgever vroeg om een koppeling tussen de personeelssoftware van HRVAN.nu en Track. Voor onze klanten is het van het grootste belang dat koppelingen betrouwbaar werken. Track koppelt nu ook met HRVAN.nu. Werknemersgegevens en verzuimgegevens kunnen worden geïmporteerd.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je alle verbeteringen/nieuwe functies lezen, neem dan gerust contact op met kgalien@tracksoftware.nl

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track.

Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

15 + 12 =