Nieuwe BA-Planner

juli 2024 I Twan van der Linden, Marketing Track Software

Bedrijfsartsen planner

Maakt u gebruik van de BA – planner om consulten in te plannen bij de bedrijfsarts? De BA – planner krijgt een update. In dit nieuwsbericht lees je de veranderingen die zijn doorgevoerd.

Wanneer u een aanpassing doorvoert in een gepland consult (bijvoorbeeld een annulering of wijziging van oproeplocatie) is de mogelijkheid gerecreëerd om dit door middel van een automatische mail te communiceren met de verzuimende medewerker. Deze functie zal ervoor zorgen dat de verzuimende medewerker duidelijker wordt geïnformeerd wanneer er iets verandert in zijn/haar consult.

Daarnaast is de BA – planner aangepast qua vormgeving en heeft deze een modernere uitstraling gekregen. Functioneel werkt de planner nog op dezelfde manier als dat u gewend bent.

E-mail verzonden

In de BA Planner wordt nu na het inplannen getoond of er een e-mail verstuurd is, en naar welk adres. Dat kan er aldus uitzien:

Wijzigingen

In deze nieuwe versie wordt er ook een e-mail gestuurd als het consult wordt geannuleerd. Deze e-mail bevat geen pdf-bijlage van de uitnodigingsbrief maar nog wel de datum en tijd van de geannuleerde afspraak. Bij een wijziging van het consult wordt dit in de e-mail aangegeven met de zin:
U hebt eerder een oproep voor het spreekuur van de bedrijfsarts ontvangen. Die afspraak is gewijzigd. In de bijlage ontvangt u een nieuwe oproepbrief met de actuele gegevens. Lees deze goed door, alle voorgaande oproepbrieven komen hiermee te vervallen.

Nieuwe look & feel

Bekijk hieronder hoe de planner eruit ziet!

Track zit niet stil

Met onze passie voor innovatie, visie op verzuim en in samenwerking met onze klanten zijn we continu bezig het werk makkelijker te maken en tegelijkertijd de kwaliteit ervan te verbeteren.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog de volgende stap naar een efficiëntere en effectievere manier van werken. Neem contact op met Track Software!

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track. Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

15 + 12 =