De kunst van het samenwerken: nieuwe  softwarefuncties die de bedrijfsarts en zijn praktijkondersteuner verbinden.

27 november 2023 I Reinier, Marketing Track Software

Samenwerken

In de arbodienstverlening is efficiëntie onmisbaar. Iedere dienstverlener ervaart de krapte, het tekort aan bedrijfsartsen. In samenwerking met onze klanten hebben we daarom nieuwe functies aan Track Verzuim en Track Medic toegevoegd die de samenwerking tussen bedrijfsartsen en hun praktijkondersteuners sterk vergemakkelijken en verbeteren.

Naadloze communicatie

Eén van de grote uitdagingen binnen de taakdelegatie is het stroomlijnen van de communicatie tussen de arts en zijn ondersteuner. Met onze nieuwe softwarefuncties wordt deze communicatie niet alleen effectiever, maar ook moeiteloos. Zodra een praktijkondersteuner een consult met een cliënt afrondt, wordt de superviserend bedrijfsarts automatisch geïnformeerd dat er een rapportage klaarstaat voor zijn beoordeling.

Overzichtelijke workload

Het overzicht houden over de nog te beoordelen verslagen, formulieren en rapportages is een tijdrovende klus. Track maakt hier een einde aan. Met slechts enkele muisklikken heeft de superviserende bedrijfsarts toegang tot een overzichtelijke lijst van alle documenten die op zijn beoordeling wachten. Dit bespaart niet alleen administratief tijdsverlies, maar geeft ook de juridische borging dát, hoe en door wie de supervisie daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Deze registraties worden automatisch aan het beoordeelde document toegevoegd.

Snelle toegang en supervisie

Tijd is geld. Dat geldt dat voor de inzet van de bedrijfsarts, voor de klant die de rekening moet betalen en voor de dienstverlener die de verbindende schakel tussen beide vormt. Met onze software kunnen bedrijfsartsen snel en gemakkelijk de te beoordelen documenten openen, lezen en goedkeuren. Dit betekent dat de doorlooptijd van het beoordelingsproces wordt verkort, waardoor zowel de bedrijfsarts als de praktijkondersteuner meer tijd kunnen besteden aan de inhoud.

Verbeterde samenwerking, betere resultaten

Door de communicatie te stroomlijnen en de workflows te vereenvoudigen, bevorderen deze nieuwe softwarefuncties ook de goede samenwerking tussen bedrijfsartsen en hun praktijkondersteuners. Instructies en feedback worden gemakkelijker over-en-weer gevraagd en gegeven. Dat komt de samenwerking tussen beide en competentiebevordering ten goede. En zoals u van ons gewend bent: natuurlijk wordt ook deze communicatie als onderdeel van het supervisie-proces bij het betrokken document gelogd en bewaard.

Track zit niet stil

Met onze passie voor innovatie, visie op verzuim en in samenwerking met onze klanten zijn we continu bezig het werk makkelijker te maken en tegelijkertijd de kwaliteit ervan te verbeteren.

Geïnteresseerd? Neem vandaag nog de volgende stap naar een efficiëntere en effectievere manier van werken. Neem contact op met Track Software!

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track. Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

13 + 7 =