Track Online Consult

Gemakkelijk beeldbellen

Track Online Consult is een nieuwe manier om met beeld-ondersteuning jouw consulten uit te voeren.

Bekijk demo

Wat is het Track Online Consult?

Track Online Consult is een nieuwe manier om met beeld-ondersteuning jouw consulten uit te voeren. We hebben video geïntegreerd in ons programma, zodat jij als casemanager of bedrijfsarts gemakkelijk face-to-face met cliënten kunt praten zonder elkaar fysiek te ontmoeten.

 

Hoe werkt het?

De cliënt krijgt via de oproepbrief per mail en SMS een link. Op het afgesproken tijdstip opent hij die link en neemt plaats in jouw digitale wachtkamer. Jij benadert met een simpele druk op de knop vanuit Track Verzuim of Track Medic jouw persoonlijke spreekkamer en start zo het beeldbellen. Zo gemakkelijk gaat dat!
Q

Waarom is Skype of Teams niet veilig?

Als casemanager, praktijkondersteuner of bedrijfsarts verwerk je bijzondere persoonsgegevens. De AVG eist van jou dat je maatregelen neemt om die gegevens te beschermen. Aanbieders van gratis online diensten gebruiken jouw gegevens echter voor allerlei commerciële doeleinden. Dat mag dus niet van de AVG. Maar met Track zit je safe!

 

N

Waarom is Track Online Consult wel veilig?

Track gebruikt voor de videoverbinding gecertificeerde datacenters. Partijen die – net als wij – ISO27001 gecertificeerd zijn en waarmee we een verwerkingsovereenkomst hebben. Zo kunnen we garanderen dat niemand onbevoegd meekijkt. En dat jouw data niet heimelijk voor commercieel gewin wordt gebruikt.

 

Track Online Consult = Veilig

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt hoge eisen ten aanzien van privacybescherming. Track werkt uitsluitend samen met partners die aantoonbaar de gegevensbescherming goed op orde hebben.

Alle data-verkeer is versleuteld. De video-gesprekken worden niet opgenomen. Er stromen geen medische of andere gegevens vanuit Track naar deze partner. Met het oog op de wachtkamer wordt uitsluitend de naam van de client met de partner gedeeld, maar niet zijn of haar e-mail adres of andere persoonsgegevens. De uitnodiging voor het consult wordt vanuit Track Verzuim of Track Medic verzonden.

Herinnering per SMS

Ook bij een online consult wilt u als casemanager of arts no-shows zo veel mogelijk vermijden. Track verstuurt standaard een dag voor aanvang van het consult een SMS.

Geen programma's installeren

Voor het Track Video consult is het niet nodig om een app of iets dergelijks op je telefoon te installeren. Het werkt meteen. Ook hoef je op je computer geen software te installeren als je met Chrome, FireFox of Safari werkt.

Eisen aan computer/telefoon

PC

Uw computer of notebook moet beschikken over een werkende webcam en een microfoon.

Gebruik een moderne browser zoals Chrome of FireFox. Het consult werkt niet met Internet Explorer.

Apple

iPhone 4S / 5 / 5S / 6 • iPod Touch 5+
iPad 2/3/4 / Mini / Air iOS 5 of hoger

Android

Android 4.0+ op een smartphone of tablet.

N

De voordelen op een rij!

  • Je kunt een uitnodigingsbrief sturen in jouw eigen huisstijl. Hierdoor blijf je jouw proffesionaliteit uitstralen en ontstaat er bij de ontvanger geen verwarring.
  • Track verstuurt een herrinering per sms dat zorgt voor minder no-shows.
  • Het is AVG-proof! Er worden geen persoonsgegevens overgedragen.
  • Je kunt overzichtelijke lijsten inzien van consulten voor de facturatie.
  • Het werkt met alle browsers, zonder installatie van een programma.
  • Je kunt hebt als proffesional geen inzicht in elkaars afspraken. Het is goed beveiligd.
Monique Leunisse

Bedrijfsarts

Ik vind het beeldbellen in Track echt top! Sinds maart doe ik al mijn consulten via het Track Online Consult. Het werkt heel makkelijk en het is ontzettend veilig (avg-proof!).

Met het Track Online Consult bespaar ik veel tijd. Ik heb binnen één minuut een afspraak gepland.

Het werkt prettig dat ik het medische dossier ernaast kan houden. Ik merk dat iemand veel meer aan mij vertelt, omdat je elkaar ziet. Ik zal daarom nooit meer gewone telefonische consulten houden.

Zolang het advies van de overheid is om zoveel mogelijk thuis te werken zal ik dat ook blijven doen. Het Track Online Consult ondersteunt mij daarbij!”

i

Lees meer...

  • Nederlandse Vereniging voor arbeids- en bedrijfsgeneeskunde NVAB adviseert bedrijfsartsen en taakgedelegeerden één-op-één contact te vermijden in verband met de COVID-19 epidemie.
  • KNMG onderschrijft de behoefte aan beeldbellen, maar wijst het gebruik van Google Hangouts, Skype, Zoom, FaceTime en What’sApp om privacy-redenen van de hand.
  • Online videodienst Zoom sluist heimelijk gegevens door naar Facebook. Dat blijkt uit een technische analyse van de app voor Apple telefoons en tablets. Zie deze link. De Amerikaanse justitie start een onderzoek naar Zoom, meldt NOS. Zoom zou gehacked zijn zonder het zelf in de gaten te hebben. De zorg is dat het bedrijf de beveiliging niet op orde heeft.