Track Online Consult Demo

Gemakkelijk beeldbellen

Track Online Consult is een nieuwe manier om met beeld-ondersteuning jouw consulten uit te voeren.

Track Online Consult

Track Online Consult is een nieuwe manier om met beeld-ondersteuning jouw consulten uit te voeren. We hebben video geïntegreerd in ons programma, zodat jij als casemanager of bedrijfsarts gemakkelijk face-to-face met cliënten kunt praten zonder elkaar fysiek te ontmoeten.

b

Lees meer

Wilt u weten waarom Skype of Teams niet veilig is, en Track Online Consult wél?

Demo Track Online Consult

Bekijk hier hoe Track Online Consult werkt in de praktijk!

Driegesprek met leidinggevende

Met het Track Online Consult is het ook mogelijk een driegesprek te voeren. Zo kunt u aan het einde van het consult de leidinggevende in uw begeleiding betrekken. Bekijk in deze video hoe dat gaat!

Presentatie introductie beeldbellen

In deze presentatie leggen we uit hoe Track Online Consult werkt, wat de voordelen zijn en hoe u kunt starten!

u

Veel gestelde vragen

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt hoge eisen ten aanzien van privacybescherming. Track werkt uitsluitend samen met partners die aantoonbaar de gegevensbescherming goed op orde hebben.

Alle data-verkeer is versleuteld. De video-gesprekken worden niet opgenomen. Er stromen geen medische of persoonsgegevens vanuit Track naar deze partner. Met het oog op de wachtkamer wordt uitsluitend de naam van de cliënt met de partner gedeeld, maar niet het e-mail adres of andere persoonsgegevens.

Privacy - Welke persoonsgegevens worden precies doorgegeven aan jullie videodienst?

We geven zo weinig mogelijk gegevens door. 

Track heeft een integratie gemaakt met de videodienst ‘Webcamconsult’. We geven van cliënten uitsluitend een voor- en achternaam aan Webcamconsult plus hun geboortedatum door. Dus geen persoonsgegevens zoals een adres of woonplaats, geboortedatum, geslacht, BSN, telefoonnummer of een e-mail adres. Dus met andere woorden uitsluitend zoiets als ‘Karel de Vries’ en ’21-10-1960′.

Van de artsen / gebruikers geven we uitsluitend een naamsaanduiding door. Wat die aanduiding precies is, is per gebruikersorganisatie instelbaar gemaakt. Dat kan dus iets zijn als ‘Drs. Hans Jansen, bedrijfsarts’. Andere gegevens worden niet doorgegeven.

Webcamconsult registreert bij deze naam het type telefoontoestel of computer dat door u gebruikt wordt voor het consult, en het gebruikte internet-adres (IP-adres).

Hoe bereikt de oproepbrief voor het consult onze cliënten?

Webcamconsult beschikt niet over e-mail adressen en stuurt geen berichten naar gebruikers of cliënten. De communicatie met cliënten vindt vanuit Track plaats. E-mail berichten of oproepbrieven komen uit Track en worden op de vertrouwde manier verstuurt.