Track Software

Maatwerk is standaard – no nonsense – transparante tarieven

N

Track kent de regeltjes

Track Software is expert in verzuim. We kennen de verschillende werkprocessen van casemanagers en bedrijfsartsen. En we weten ook alles van de wettelijke regels, de richtlijnen en de voorschriften van de AVG. Als geen ander. Dat helpt natuurlijk allemaal mee bij de implementatie. Track helpt u makkelijk op weg foutloos en compliant uw caseload te beheren.

In onze blogs lees je meer over de laatste ontwikkelingen.

N

Maatwerk is standaard

U hoeft uw manier van werken niet aan te passen aan Track. Want Track kan voor u helemaal ‘op maat’ gemaakt worden. Uw eigen aanpak, protocollen en werkprocessen worden door de instelmogelijkheden van Track Verzuim naadloos ondersteund. Zo kunt u snel aan de slag. En als uw behoefte veranderd, dan verandert Track gewoon met u mee!

N

No-Nonsense

Track Software doet niet aan lange consultancytrajecten met verborgen kosten. We bieden u juist een grotendeels geautomatiseerde implementatie. Wij vragen u om gestructureerd informatie aan te leveren die via Microsoft Excel in Track Verzuim wordt geïmporteerd. Dat kost u en ons weinig werk. Dat scheelt weer mooi in de opstarttijd en -kosten.

Track Software: voor een prijs die bij u past

Voor professionals

Professionals willen niet vast zitten aan kosten voor software als er niets verdiend wordt. Track Software begrijpt dat. Daarom zoeken we samen met u naar een licentiemodel dat past bij uw bedrijfsvoering – en dat een relatie heeft met uw verdienmodel.

Heeft u bijvoorbeeld veel medewerkers maar weinig verrichtingen? Dan is een licentie op basis van openstaande verzuimmeldingen misschien iets voor u? Heeft u veel medewerkers en wilt u liever een vast abonnement? Dan past een licentiefee op basis van een vast bedrag per medewerker wellicht beter. Ook een vast percentage van de omzet is mogelijk.

Of iets anders – als het maar bij u past.

Eigen Regie

Bedrijven en instellingen willen weten waar ze aan toe zijn. Zij kiezen liever voor een vast abonnement. Dat is een licentiefee op basis van een vast bedrag per medewerker per jaar.

Door de modulaire opbouw van Track, bepaalt u wat u nodig heeft, en welke prijs u betaalt! Dat is ook: eigen regie!

Made in Holland

Onze software is ‘made in Holland’. Geen software-ontwikkelaars uit lage-lonen landen. En: medewerkers die toegang hebben tot uw productiegegevens kennen een zwijgbeding en beschikken over een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’.

In de Cloud!(?)

Uw gegevens staan bij Track niet zo maar ergens ‘in de cloud’. Een Nederlands data-centrum en ons serverpark-in-eigen-beheer  zorgen voor veilige toegang en opslag. Er komen geen ‘vreemden handen’ aan uw gegevens!

Probleem Oplossers

Wat is uw behoefte, wat is de praktijk? Hoe ziet dat er morgen uit? Wij kunnen maatwerk-toevoegingen maken waarmee u uw klanten nóg beter kunt bedienen. Bijvoorbeeld een eigen format voor de probleemanalyse, of een eigen huisstijl.

Support

Onze helpdesk is tijdens kantoor-uren voor u onbeperkt bereikbaar. U kunt met al u vragen terecht bij ervaren medewerkers. Zonder extra kosten.

Familiebedrijf Track Software

Nijmegen Business schreef een leuk stukje over de verjonging van onze organisatie. Lees hier het hele artikel of klik op de afbeelding!

Track Verzuim = veilig

Onze software wordt breed ingezet. Met FireFox, Chrome, Microsoft IE of Safari. Hoewel de wereld van IT zich razendsnel ontwikkelt, houden wij al deze ontwikkelingen nauwkeurig bij. Denk bij voorbeeld aan de ‘Meltdown’ bug of de gevaren van ‘cross-site scripting’ (XSS).

In 2021 realiseerden we 345 ‘changes’. Zo zijn we dagelijks voor u bezig, duizenden uren per jaar. Zodat u ongestoord uw werk met Track kunt doen. Op uw iPad, computer of Android Smartphone. En uw dossiers veilig zijn.

Programma-verbeteringen in 2021

Uren geprogrammeerd aan Track

%

Ondersteuning van browsers en platformen