PIM Demo

Als je de hele dag met dossiers werkt, wil je binnen een paar minuten precies weten wat er speelt, wat nog kan en wat niet meer kan.

b

De database van PIM

PIM heeft een database met arbeidskundige informatie over iedere functie in Nederland. Aan de hand van die database stelt PIM vragen over de beperkingen die een werknemer ervaart. En vergelijkt die beperkingen met de eisen van de functie. Zo wordt in één oogopslag duidelijk welke taken niet meer (rood) of met een aanpassing (oranje) nog wel gaan. En vrijwel altijd zijn er ook groene taken. Dat zijn de taken die zonder problemen – ondanks de beperkingen – nog uitgevoerd kunnen worden.

Whitepaper

De Whitepaper van PIM bevat een uitgebreide beschrijving van de werking en achtergronden van PIM. Klik op de link om de whitepaper te downloaden.

De demo

Als u de hele dag met dossiers werkt, wilt u – ook bij lang verzuim – binnen een paar minuten precies weten wat er speelt en welke acties er ondernomen moeten worden. Dat kan – met PIM!

Hieronder staan drie links naar de professionele versie van PIM. Geef realistische antwoorden op de inventariserende vragen. Denk bijvoorbeeld aan iemand met rugklachten. In dat geval zullen de beperkingen bijvoorbeeld liggen bij trillingsbelasting, tillen, duwen, lopen, zitten en staan.

Klik hier voor de demo taxi chauffeur.

Klik hier voor de demo boekhouder.

Klik hier voor de demo verkoopmedewerker.

R

Zelf proberen

Ziek is ziek. Maar de vraag die u als professional moet beantwoorden luidt: ‘Wat kan je nog wel?’ En daarbij mag u niet op de stoel van de dokter gaan zitten. Maar dat hoeft ook niet. PIM inventariseert privacy-proof de beperkingen, en geeft een werkhervattingsadvies. Voor iedere functie in Nederland.

Zelf proberen? Dat kan!

Klanten over PIM

Jacco van den Berg

Directeur, Westland Arbo

“PIM staat voor ‘Praten In Mogelijkheden’. Maar ik zou zeggen: ‘Prachtig Instrument om te Meten’! Meten is weten.

De mogelijkheden tot werken worden door PIM op een zeer nauwkeurige wijze geanalyseerd. Aan de hand van PIM kan ik werknemers en werkgevers goed uitleggen en beargumenteren waarom je bepaalde taken juist moet vermijden! En ook waarom je dan andere aangepaste werkzaamheden juist wel beter kan uitvoeren! PIM voorkomt oeverloze discussies.”