Referenties

Klanten over Track Software

Track Software

Jacco van den Berg

Directeur Westland Arbo

“In deze streek zitten veel bedrijven die zich helemaal niet als klant gekend voelen door de grote arbodiensten. Daar zijn ze gewoon niets meer dan een (debiteuren-) nummer. Bij die partijen heeft niemand echt verstand van de specifieke problematiek van deze streek, of van de eisen die het werk stelt. Als sterke, regionale dienstverlener springen wij daarop in. Wij spreken de taal van de ondernemers, komen op lokatie aan het bedrijf voor ons spreekuur en overleg. Dat werkt.”

Waarom Track Software? “Verzuimsoftware vormt voor ons de spil van onze bedrijfsvoering. Wij zochten een gebruiksvriendelijk pakket en de samenwerking met een partner die, zoals wij naar onze klanten, onze taal spreken en onze problemen kennen. Track Software is een slagvaardige, competente organisatie. Ze kennen ons, en helpen meteen als er iets is.”

Frank Perquin

Bedrijfsarts, re-On

“Als bedrijfsarts heb ik met nagenoeg alle gangbare verzuimsystemen gewerkt. Sommige van die programma’s zijn ronduit slecht en onhandig. Track is wat mij betreft favoriet door het gebruikersgemak. Ik heb geen cursus nodig gehad om er mee te gaan werken. Informatie wordt heel overzichtelijk gepresenteerd, je kunt er zó mee uit de voeten. En dat vind ik belangrijk – dat ik me snel kan voorbereiden op een consult, gemakkelijk mijn rapportage kan invoeren en niet hoef te zoeken.”

Brigitta Klein Wentink

Immediator

“Ik word ontzettend blij van Track. Ik heb ervaring met andere programma’s, maar ik vind Track echt heel erg gebruiksvriendelijk. Een hele grote pre vind ik de klantenservice, zeer klantgericht, snel, je bent geen nummer, je wordt meteen geholpen!

Ook erg prettig dat je niet eerst een ticket hoeft aan te maken maar meteen antwoord op je vraag krijgt. Het invoegen van de medische info werkt ook goed en is erg makkelijk en snel!”

Track Medic

Wendel Slingerland

(zzp) Bedrijfsarts - adviseur

Ik werk met Track Medic en ben hierover heel tevreden. Ik heb met veel verschillende systemen mogen werken en werk ook nu nog in een ander systeem naast Track, maar ik ben altijd heel blij als ik weer in Track mag werken. 

Het is vooral de eenvoud, de logische opbouw van het systeem met dossiers, de meervoudige manier van zoeken naar dossiers. Verder ben ik heel blij dat ieder document dat ik aanmaak gemakkelijk bewerkt kan worden en het niet helemaal opnieuw hoeft als ik daarin een fout heb gemaakt. De vertaalslag van dossier naar pdf en communicatie naar de klant gaat heel soepel, met een keurige melding als het gelukt is.

Een van de grootste pre’s vind ik het werken in het “medisch dossier”, waarbij je naast het huidige werkveld rechts alle voorgaande acties en teksten op chronologische volgorde tot je beschikking hebt, om in te scrollen. Echt geweldig: geen heen en werk geklik in vakjes die millimetres klein zijn, het volledige verhaal keurig op een rij. En tegen de tijd dat er een actueel oordeel/medisch dossier opgesteld moet worden is het slechts “één druk op de knop”!

Het aanmaken van nieuwe klanten is ook heel eenvoudig, de help functie en ondersteunende filmpjes zijn nuttig als je er toch niet helemaal zelf uitkomt.

De communicatie met Track verloopt goed, als een verzoek van mijn kant binnenkomt wordt er adequaat gereageerd.

Kortom: ik wil Track van harte aanbevelen. Het is een transparant systeem, veilig en er zit niets te veel aan!

Track Online Consult

Monique Leunisse

Bedrijfsarts

Ik vind het beeldbellen in Track echt top! Sinds maart doe ik al mijn consulten via het Track Online Consult. Het werkt heel makkelijk en het is ontzettend veilig (avg-proof!).

Met het Track Online Consult bespaar ik veel tijd. Ik heb binnen één minuut een afspraak gepland.

Het werkt prettig dat ik het medische dossier ernaast kan houden. Ik merk dat iemand veel meer aan mij vertelt, omdat je elkaar ziet. Ik zal daarom nooit meer gewone telefonische consulten houden.

Zolang het advies van de overheid is om zoveel mogelijk thuis te werken zal ik dat ook blijven doen. Het Track Online Consult ondersteunt mij daarbij!”