Software om medische keuringen vast te leggen

o

Medische keuringen in Track

Track heeft een speciale module ten behoeve van medische keuringen. Onze keuringsmodule zorgt er niet alleen voor dat je AVG-proof je rapportages kunt vastleggen in het systeem, maar zorgt er ook voor dat je veel tijd kunt besparen! Je kunt online de uitnodiging versturen, vragenlijsten voor download beschikbaar stellen en de geschiktheidsverklaring aanmaken. Tot slot kunnen er vanuit het systeem automatische reminders worden verstuurd.

Afspraken inplannen

Vanuit Track kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Dit geldt niet alleen voor eenmalige afspraken, maar ook voor periodieke verplichte keuringen. Track bewaakt voor u de termijnen en kan automatisch een reminder versturen naar de medewerker wanneer zijn geschiktheidsverklaring bijna verloopt. De medewerker kan vervolgens zelf via het online agenda systeem een herkeuring inplannen.

i

Vragenlijsten downloaden

In de uitnodigingsbrief die Track automatisch aanmaakt, kan er een link worden opgenomen naar een online vragenlijst. De gebruiker kan op de link klikken en de vragenlijst downloaden, invullen en meenemen naar het consult.

Tevens biedt dit de mogelijkheid om eigen vragenlijsten in te bouwen (bijvoorbeeld ten behoeve van een medewerkerstevredenheidsonderzoek).

Administratief

In Track hebben we daarnaast ook financiële functies, waarmee je de afspraak tegen het afgesproken tarief gemakkelijk in rekening kunt brengen bij jouw opdrachtgever.

Vaccinaties vastleggen

Het is ook mogelijk om de resultaten van vaccinaties vast te leggen in het systeem.

I

Demo

Bekijk de video om te zien hoe het in de praktijk werkt!

Voordelen

  • Maximale procesondersteuning door automatisch gegenereerde uitnodigingen en reminders
  • Tijd besparing
  • AVG Proof!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over deze losse module? Neem contact met ons op!

6 + 14 =