Software voor arbeidsdeskundige onderzoeken

m

Arbeidsdeskundige Onderzoeken in Track

Track ondersteunt jou bij het uitvoeren van Arbeidsdeskundige Onderzoeken. Track zorgt er niet alleen voor dat je AVG-proof jouw rapportages kunt vastleggen in het systeem, maar ook dat je veel tijd kunt besparen! Leg eenvoudig een aanvraag vast en verstuur gemakkelijk een offerte met jouw eigen briefpapier en tarieven. Maar Track maakt ook het inplannen van een afspraak, versturen van de uitnodiging, invullen van vragenlijst door opdrachtgever en cliënt en het veilig versturen van de eind-rapportage makkelijk en snel. Bij elke stap begeleid Track jou optimaal in het administratieve proces!

Afspraken inplannen

Vanuit Track kun je moeiteloos een afspraak inplannen. Dit kan jij zelf doen, maar kan je ook door de opdrachtgever of cliënt zelf laten doen. Jij geeft aan wanneer je beschikbaar bent en Track zorgt ervoor dat de opdrachtgever of cliënt de rest kan doen. Na inplannen krijg jij de afspraak in jouw gekoppelde Outlook agenda, staat de ingeplande actie in het dossier en krijgt de cliënt automatisch de uitnodiging via e-mail en een sms-herinnering voorafgaand aan de afspraak.

i

Vragenlijsten downloaden of online invullen

In de uitnodigingsbrief en/of e-mail die Track voor jou aanmaakt kan een link worden opgenomen naar een online vragenlijst. De gebruiker kan op de link klikken en de vragenlijst downloaden, invullen en meenemen naar het consult. Het is ook mogelijk om de vragenlijst online beschikbaar te stellen waardoor het resultaat direct in het dossier wordt toegevoegd. Gebruik een bestaande vragenlijst of laat in Track een nieuwe aanmaken.

Administratief

Leg eenvoudig tarieven vast per opdrachtgever of onderzoek en verstuur een volledig geautomatiseerd ingevulde offerte. Exporteer na afloop de facturatie informatie naar jouw eigen financiële pakket of maak een PDF-factuur aan in Track en vestuur deze direct aan de opdrachtgever.

Z

Overzicht houden

Met duidelijke overzichten en een moderne dashboard houd jij het overzicht. Bekijk nieuwe aanvragen, opgestuurde offertes, ingeplande afspraken en de lopende onderzoeken.

Voordelen

  • Maximale procesondersteuning
  • Tijd besparing
  • AVG Proof!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over deze losse module? Neem contact met ons op!

1 + 6 =