Taakdelegatie binnen ieders handbereik met TriageManager

 

30 september 2020 I Klaas van der Galiën, directeur Track Software

Hoe borg je dat het advies waar een praktijkondersteuner aan heeft gewerkt juist en volledig is?

 

TriageManager is een tool die arbodienstverleners helpt bij de implementatie van taakdelegatie. Met onze expertise helpen wij jou om dat proces zowel juridisch als vakinhoudelijk goed te begeleiden en te verankeren.

Een professionele implementatie van taakdelegatie kent waarborgen die voorkomen dat relevante informatie wordt gemist. Als superviserend bedrijfsarts ben je altijd bezorgd dat er door een taakgedelegeerde zaken over het hoofd worden gezien die van wezenlijke invloed zijn op jouw uit te brengen advies. Wanneer er door een taakgedelegeerde verkeerde conclusies worden getrokken kan dat zelfs leiden tot een tuchtrechtelijke aansprakelijkheid voor de bedrijfsarts.

Door het gehele proces te borgen met TriageManager en gebruik te maken van de PIM functiescanner breng je op een geautomatiseerde manier een stuk expertise in het werkproces van de taakgedelegeerde in.

TrackTriagemanager is een geïntegreerd onderdeel van TrackVerzuim, maar kan daarnaast ook worden ingezet als een stand-alone tool naast uw huidige verzuimsysteem. In 45 minuten via een persoonlijk webinar praten we samen verder en beantwoord ik al uw vragen! Vul hieronder het formulier in, dan neem ik z.s.m. contact met u op.

Meer weten? Neem een kijkje op www.triagemanager.nl

Persoonlijk Webinar TriageManager

14 + 1 =

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track. Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

2 + 5 =