Track Academy – Track Medic

Op deze pagina kan je door middel van korte instructie video’s alles halen uit Track Medic!

Klik op de afbeelding, en bekijk welke video’s voor jou relevant zijn!

Bedrijfsarts

Casemanager

Algemene instructies

I

Demo

Track Medic is een verzuimprogamma voor bedrijfsartsen. Uw medisch dossier veilig en privacy-proof in de Nederlandse Cloud. Dit introductiefilmpje laat zien hoe met Track Medic een medisch dossier kan worden aangemaakt of UWV formulieren zoals een probleemanalyse kunnen worden vastgelegd.

Track Medic werkt hetzelfde als Track Verzuim van Track Software, maar is qua configuratie helemaal toegesneden op de zzp bedrijfsarts. Een gebruiksvriendelijke applicatie met functies voor het opvragen van medische informatie, bewaking van Wet Verbetering Poortwachter, etc.

Inloggen in Track Verzuim

Track software kent 2factor authenticatie. Dat is een methode om extra veilig in Track Verzuim of Track Medic in te loggen. Een wachtwoord is iets wat je weet, en een inlogcode in je telefoon is iets wat het hebt. Twee dingen dus.

Vensterinstelling

Instructiefilmpje over het gebruik van Track verzuimsoftware en Google Chrome. Gebruikers van Track Verzuim of Track Medic kunnen de positie en de afmeting van nieuwe vensters in Google Chrome zelf instellen. Hoe dat moet, toont dit instructiefilmpje.

Bijlagen in Chrome openen

Het openen van een bijlage vanuit Track Verzuim met de browser Google Chrome wil nogal eens vragen bij gebruikers oproepen. Afhankelijk van het type bestand en de persoonlijke instellingen van uw browser zal Google zo’n bijlage willen openen of downloaden.

Indien het scherm van waaruit u werkt een beetje verschoven is t.o.v. de windows taakbalk, staat zo’n download ‘buiten beeld’ en lijkt het daardoor net alsof het programma niet correct werkt. Dit instructiefilmpje laat zien hoe u kunt instellen dat bijlagen automatisch worden geopend in Google Chrome.

g

Gebruiksvriendelijke filteropties

Het unieke van Track is dat je altijd al je data handig in beeld hebt. Alle acties, alle nieuwe informatie – het is meteen beschikbaar op je beeldscherm. Maar als je als bedrijfsarts of casemanager ook als achtervang werkt of een leidinggevende functie hebt, heb je soms last van die grote hoeveelheid data. Daarom hebben we in versie 5.5 van het webportaal een aantal filterfuncties toegevoegd.

N

Track in het Engels of Duits

Deze demo laat zien hoe u in Google Chrome de instellingen invoert om pagina’s van Track Verzuim automatisch te vertalen naar het Engels of Duits. Daardoor worden niet alleen de prompts van invoerschermen vertaald, maar ook bijvoorbeeld de terugkoppeling van de bedrijfsarts of de verzuimrapportage van een casemanager.