Track Academy – Track Medic

Op deze pagina kan je door middel van korte instructie video’s alles halen uit Track Medic!

Bekijk welke video’s voor jou als beheerder relevant zijn!

Beheerder

Gegevens importeren in Track met Excel

Deze instructiefilmpjes tonen het standaard excel importformaat. Vaak zien we dat gegevens zoals het ene systeem die exporteert niet aansluiten bij de instellingen van de importmodule Track Verzuim. Hoe kan je de volgorde van kolommen verschuiven? En hoe kan je informatie uit één kolom uitsplitsen over meerdere kolommen? Bijvoorbeeld om voorletters te scheiden van een achternaam. Deze vijf instructiefilmpjes rond het importeren van gegevens geven op deze en andere vragen antwoord.

Importsheet met controlefuncties

Gemakkelijk gegevens importeren in Track met de werknemer-importsheet, zonder fouten!

b

Het toegangsmodel van Track

Verzuimbegeleiding is samenwerken. Track is gebouwd om de samenwerking tussen werkgever, bedrijfsarts, casemanagers te ondersteunen. Maar hoe koppel je als beheerder een gebruiker aan (een groep) dossiers? En wat kunnen ze dan precies doen met dat dossier? Kunnen ze informatie lezen, aanmaken? Kunnen ze informatie van een andere gebruiker bewerken?
Track kent configuratie-elementen die ervoor zorgen dat het programma naadloos op de behoefte en werkprocessen van klanten wordt afgestemd.
Deze Masterclass for Key-users geeft inzicht in de werking van die configuratie-elementen.

Importeren van gegevens in Track

Track Masterclass for Key-users over het importeren van verzuimgegevens in Track Verzuim. Presentatie gaat in op de architectuur van de import en de architectuur van Track Verzuim. Importeren van verzuimmeldingen lastig? Koppelen met PI-systemen is voor Track een fluitje van een cent.

De configuratie van onze verzuimsoftware draagt er zorg voor dat het programma zich aanpast aan de behoefte van de klant. De helpdesk van Track Software ondersteunt u hierbij kosteloos. De informatie in deze video-instructie is bedoeld voor functioneel beheerders die zélf de configuratie van Track willen aanpassen.

Bekijk meer...

Wil je ook andere video’s bekijken? Bekijk het overzicht!