Track Academy – Track Verzuim

Op deze pagina kan je door middel van korte instructie video’s alles halen uit Track Verzuim!

Klik op de afbeelding, en bekijk welke video’s voor jou relevant zijn!

Bedrijfsarts

Casemanager

Algemene instructies

z

Algemene demo Track Verzuim

Track Verzuim is een moderne cloud applicatie voor arbeidsverzuim. Ontworpen met de jongste technieken. Een online werkplek voor bedrijfsarts, casemanager en werkgever. Het is een heel compleet programma, met een functierijk medisch dossier voor de bedrijfsarts, planningsmodules, vragenlijsten en triagetools. 

Inloggen in Track Verzuim

Track software kent 2factor authenticatie. Dat is een methode om extra veilig in Track Verzuim of Track Medic in te loggen. Een wachtwoord is iets wat je weet, en een inlogcode in je telefoon is iets wat het hebt. Twee dingen dus.

Vensterinstelling

Instructiefilmpje over het gebruik van Track verzuimsoftware en Google Chrome. Gebruikers van Track Verzuim of Track Medic kunnen de positie en de afmeting van nieuwe vensters in Google Chrome zelf instellen. Hoe dat moet, toont dit instructiefilmpje.

Bijlagen in Chrome openen

Het openen van een bijlage vanuit Track Verzuim met de browser Google Chrome wil nogal eens vragen bij gebruikers oproepen. Afhankelijk van het type bestand en de persoonlijke instellingen van uw browser zal Google zo’n bijlage willen openen of downloaden.

Indien het scherm van waaruit u werkt een beetje verschoven is t.o.v. de windows taakbalk, staat zo’n download ‘buiten beeld’ en lijkt het daardoor net alsof het programma niet correct werkt.

Dit instructiefilmpje laat zien hoe u kunt instellen dat bijlagen automatisch worden geopend in Google Chrome.

N

Track in Engels of Duits

Deze demo laat zien hoe u in Google Chrome de instellingen invoert om pagina’s van Track Verzuim automatisch te vertalen naar het Engels of Duits. Daardoor worden niet alleen de prompts van invoerschermen vertaald, maar ook bijvoorbeeld de terugkoppeling van de bedrijfsarts of de verzuimrapportage van een casemanager.