Track Academy – Track Verzuim

Op deze pagina kan je door middel van korte instructie video’s alles halen uit Track Verzuim!

Bekijk welke video’s voor jou als bedrijfsarts relevant zijn!

Bedrijfsarts

Aanmaken UWV probleemanalyse

Bespaar een half uur per dag! Deze demo toont hoe Track jou ondersteunt met het aanmaken van een UWV probleemanalyse. Met Track bespaar je tijd doordat veel informatie meteen al voor jou wordt ingevuld. Bijvoorbeeld de functie-omschrijving en de functiebelasting vullen we vanuit onze PIM Functiescanner. Informatie over de beperkingen of re-integratie worden vanuit een vorig medisch verslag gevuld. Zo ben je sneller klaar met jouw administratieve taken.

Aanmaken UWV Acuteel oordeel

Bespaar een half uur per dag! Deze demo toont hoe Track jou ondersteunt met het aanmaken van een UWV Actueel Oordeel of Medische Informatie. Met Track bespaar je veel tijd doordat informatie meteen al voor jou in de UWV formulieren wordt ingevuld. Het Actueel Oordeel en UWV Medische informatie wordt automatisch gevuld vanuit de eerder aangemaakte medische verslagen. Dus niet: eindeloos knippen-en-plakken, maar meteen aan de slag met de inhoud die er toe doet. Zo ben je sneller klaar met jouw administratieve taken.

Printen medisch dossier

Dit instructie-filmpje demonstreert hoe het medische dossier vanuit Track Medic of Track Verzuim kan worden geprint naar pdf. De printroutine maakt een zip-archief aan van alle documenten die de rubriek ‘Medisch’ kennen

Opvragen medische informatie

Als bedrijfsarts vraag je regelmatig medische informatie op bij de behandelend huisarts of specialist. Deze instructie laat je zien hoe Track Medic je ondersteunt bij het versturen van het informatieverzoek en het bewaken van de voortgang.

Bespaar tijd met tekstfragmenten

In Track is het mogelijk om standaard tekst in je medisch verslag te krijgen met een simpele druk op de knop, hierdoor hoef je het niet zelf te typen en bespaar je tijd! bekijk de video.

l

Medische keuring inplannen

In deze demo zie je hoe je als bedrijfsarts Track Verzuim kunt inzetten om medische keuringen (CROW, rijbewijskeuring, etc.) in te plannen, om uitnodigingen elektronisch te versturen, vragenlijsten online beschikbaar te maken, en de geschiktheidsverklaringen aan te maken.

l

Kalenderoverzicht

In de nieuwe versie van Track 5.5 zit een kalenderovericht met ingeplande acties. Zo kan je overzichtelijk zien welke afspraken staan gepland én op welke tijden je nog nieuwe afspraken kunt inplannen.

Bekijk meer...

Wil je ook andere video’s bekijken? Bekijk het overzicht!