Track implementeert DNSSEC: 100% veilig.

 

9 april 2021 I Klaas van der Galiën, directeur Track Software

Beveiligingsbeleid

Eén van de concrete doelstellingen uit ons beveiligingsbeleid is dat we er alles aan zullen doen om te voorkomen dat gegevens van onze klanten en gebruikers kunnen worden gestolen. In dat kader hebben we in de afgelopen maand nieuwe, extra beveiligingsmaatregelen getroffen om ons internetdomein ‘tracksoftware.nl’ nog beter te beschermen: we hebben DNSSEC geïmplementeerd.

DNSSEC

DNSSEC is een techniek die ervoor zorgt dat gebruikers door kwaadwillenden niet naar een nep-site kunnen worden omgeleid. Dat stiekem omleiden heet  ‘DNS spoofing’ – ‘t is maar dat u het weet. Als dat ‘spoofen’ zou lukken, dan zouden hackers onze inlogpagina kunnen nabootsen en langs die weg uw wachtwoord en inlognaam kunnen stelen – of andere vervelende dingen kunnen doen op uw computer. Natuurlijk: door onze twee-factor authenticatie kunnen die hackers dan nog steeds niet inloggen, maar een deel van de beveiliging zou al wel gekraakt zijn. Dat hebben we liever niet – en dat is nog maar zachtjes uitgedrukt.

100% veilig

DNSSEC is een nieuwe techniek die ervoor zorgt dat hackers u niet om de tuin kunnen leiden naar een frauduleuze site. Met de implementatie ervan zijn wij klaar voor de toekomst.

Volgens de gratis scan op de site ‘Internet.nl’ scoort Track 100% veilig. Dat kunt u trouwens zelf controleren – probeer het maar eens. Met Track zit je safe!

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track.

Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

11 + 2 =