P

Veilig werken in de Cloud

Het woord ‘Medic’ staat voor ‘Medisch Dossier In de Cloud’.

Track Medic biedt bedrijfsartsen een veilige AVG-proof online werkplek in de Nederlandse Cloud. Inclusief alle functies voor het medisch dossier, de terugkoppeling voor de klant en inclusief alle UWV formulieren om te voldoen aan ‘Poortwachter’. En inclusief Track Secure Mail

 

Onbeperkte licentie

Een gebruikerslicentie voor Track Medic is niet aan aantallen gebonden. U kunt zonder beperking uw dossiers uw dossiers in Track Medic beheren. Een “dossier” is de registratie van een werknemer plus de daarmee samenhangende informatie, zoals ziekmeldingen, notities, UWV formulieren, medische rapportages en dergelijke.
Zo bent u nooit te duur uit!

Voor een vaste lage prijs

Track Software is een ICT-professional voor arbo-professionals. Wij begrijpen de behoefte van bedrijfsartsen. U wilt duidelijk weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan. Daar bent u bij Track van verzekerd! Track Medic kent een vaste lage prijs per interne of externe gebruiker en vaste tarieven voor de trainingen om met het programma vertrouwt te raken. Ook voor de helpdesk betaalt u een vast tarief per vraag.

Demo

Track Medic is een moderne cloud applicatie voor bedrijfsartsen. Ontworpen met de jongste technieken. Wilt u meer weten? Bekijk dan de demo.

Het medisch dossier

Bekijk de demo! Deze demo laat zien hoe de bedrijfsarts met Track Verzuim werkt. In onze verzuimsoftware staat gebruikersgemak en overzichtelijkheid op de eerste plaatst!

Frank Perquin

Bedrijfsarts, re-On

“Als bedrijfsarts heb ik met nagenoeg alle gangbare verzuimsystemen gewerkt. Sommige van die programma’s zijn ronduit slecht en onhandig. Track is wat mij betreft favoriet door het gebruikersgemak. Ik heb geen cursus nodig gehad om er mee te gaan werken. Informatie wordt heel overzichtelijk gepresenteerd, je kunt er zó mee uit de voeten. En dat vind ik belangrijk – dat ik me snel kan voorbereiden op een consult, gemakkelijk mijn rapportage kan invoeren en niet hoef te zoeken.”

Doorgroeien naar Track Verzuim

Naarmate uw bedrijfsvoering groeit, groeit Track met u mee! U kunt moeiteloos overstappen naar de modules van Track Verzuim. En daarmee krijgt u extra mogelijkheden voor:
– koppelingen met HR systemen van uw klanten;
– een klant-specifiek verzuimprotocol;
– verzuimstatistieken;
– facturatie met AFAS of Exact Software;
– PIM en IRIS, de triagetools van Track.