Track Medic

Medisch Dossier in de Cloud

Een veilige AVG-proof online werkplek voor de bedrijfsarts

Bekijk demo
P

Veilig werken in de Cloud

Het woord ‘Medic’ staat voor ‘Medisch Dossier In de Cloud’.

Track Medic biedt freelance bedrijfsartsen een veilige AVG-proof online werkplek in de Nederlandse Cloud. Inclusief alle functies voor het medisch dossier, de terugkoppeling voor de klant en inclusief alle UWV formulieren om te voldoen aan ‘Poortwachter’. Plus: Track Secure Mail

 

Onbeperkte licentie

Een gebruikerslicentie voor Track Medic is niet aan aantallen dossiers gebonden. Een “dossier” is de registratie van een werknemer plus de daarmee samenhangende informatie, zoals ziekmeldingen, notities, UWV formulieren, medische rapportages en dergelijke. U kunt dus zonder volume-beperkingen uw medische gegevens met Track Medic beheren want u betaalt per gebruiker, niet per dossier. Zo bent u nooit te duur uit!

Voor een vaste lage prijs

Track Software is een ICT-professional voor arbo-professionals. Wij begrijpen de behoefte van bedrijfsartsen. U wilt duidelijk weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan. Daar bent u bij Track van verzekerd! Track Medic kent een vaste lage prijs per arts, taakgedelegeerde of externe gebruiker en vaste tarieven voor de trainingen om met het programma vertrouwt te raken. Ook voor de helpdesk betaalt u een vast tarief per aanpassingsverzoek.

 

 

Demo

Track Medic is een moderne cloud applicatie voor zzp-bedrijfsartsen, maatschappen of interne arbodiensten. Ontworpen met de jongste technieken. Wilt u meer weten? Bekijk dan de demo.

Doorgroeien naar Track Verzuim

Naarmate uw bedrijfsvoering groeit, groeit Track met u mee! U kunt moeiteloos overstappen naar de modules van Track Verzuim. En daarmee krijgt u extra mogelijkheden voor:
– koppelingen met HR systemen van uw klanten;
– een klant-specifiek verzuimprotocol;
– verzuimstatistieken;
– facturatie met AFAS of Exact Software;
– PIM en IRIS, de triagetools van Track.

Het medisch dossier

Bedrijfsartsen over Track Medic

Bekijk de demo! Deze demo laat zien hoe de bedrijfsarts met Track Verzuim werkt. In onze verzuimsoftware staat gebruikersgemak en overzichtelijkheid op de eerste plaatst!

Frank Perquin

Bedrijfsarts, re-On

“Als bedrijfsarts heb ik met nagenoeg alle gangbare verzuimsystemen gewerkt. Sommige van die programma’s zijn ronduit slecht en onhandig. Track is wat mij betreft favoriet door het gebruikersgemak. Ik heb geen cursus nodig gehad om er mee te gaan werken. Informatie wordt heel overzichtelijk gepresenteerd, je kunt er zó mee uit de voeten. En dat vind ik belangrijk – dat ik me snel kan voorbereiden op een consult, gemakkelijk mijn rapportage kan invoeren en niet hoef te zoeken.”

Wendel Slingerland

(zzp) Bedrijfsarts - adviseur

Ik werk met Track Medic en ben hierover heel tevreden. Ik heb met veel verschillende systemen mogen werken en werk ook nu nog in een ander systeem naast Track, maar ik ben altijd heel blij als ik weer in Track mag werken.

Het is vooral de eenvoud, de logische opbouw van het systeem met dossiers, de meervoudige manier van zoeken naar dossiers. Verder ben ik heel blij dat ieder document dat ik aanmaak gemakkelijk bewerkt kan worden en het niet helemaal opnieuw hoeft als ik daarin een fout heb gemaakt. De vertaalslag van dossier naar pdf en communicatie naar de klant gaat heel soepel, met een keurige melding als het gelukt is.

Een van de grootste pre’s vind ik het werken in het “medisch dossier”, waarbij je naast het huidige werkveld rechts alle voorgaande acties en teksten op chronologische volgorde tot je beschikking hebt, om in te scrollen. Echt geweldig: geen heen en werk geklik in vakjes die millimetres klein zijn, het volledige verhaal keurig op een rij. En tegen de tijd dat er een actueel oordeel/medisch dossier opgesteld moet worden is het slechts “één druk op de knop”!

Het aanmaken van nieuwe klanten is ook heel eenvoudig, de help functie en ondersteunende filmpjes zijn nuttig als je er toch niet helemaal zelf uitkomt.

De communicatie met Track verloopt goed, als een verzoek van mijn kant binnenkomt wordt er adequaat gereageerd.

Kortom: ik wil Track van harte aanbevelen. Het is een transparant systeem, veilig en er zit niets te veel aan!