Optimaliseer je bedrijfsprocessen met onze UWV-koppelingsservice

19 oktober 2023 I Eline van der Galiën, Marketing Track Software

UWV-koppeling

Bij Tracksoftware zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening verder te verbeteren. Daarom delen we graag met je dat we een automatische berichten-uitwisseling (koppeling) hebben gerealiseerd met het UWV.

Dit betekent dat je nu vanuit Track Verzuim rechtstreeks geautomatiseerd kunt communiceren met het UWV. Het verzenden van de 42e weeks meldingen verloopt volledig automatisch. Met deze koppeling verloopt de communicatie tussen jou en het UWV daarmee veel efficiënter.

Wil je ook gebruik maken van de UWV koppeling? Dien dan een verzoek tot implementatie in bij de helpdesk.

Alles binnen Tracksoftware

Je hoeft niet langer in te loggen op het UWV-werkgeversportaal of papieren documenten te printen en per post te versturen. Wachten op de verwerking van jouw meldingen is nu verleden tijd. Met onze UWV-koppeling is alles snel, nauwkeurig en moeiteloos achter de rug.

  Eenmalig de koppeling activeren

  Wil je ook gebruik maken van de UWV koppeling? Dien dan een verzoek tot implementatie in bij de helpdesk.

  Lees meer nieuws

  Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

  Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

  Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

  Lees meer
  ISO27001 en NEN7510

  ISO27001 en NEN7510

  Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

  Lees meer
  Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track. Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

  Track Nieuwsbrief

  2 + 6 =