Track Online Consult:

Gemakkelijk beeldbellen

Track Online Consult is een manier om met beeld-ondersteuning jouw consulten op afstand uit te voeren.

Wat is het Track Online Consult?

Track Online Consult is een manier om met beeld-ondersteuning jouw consulten op afstand uit te voeren. We hebben video geïntegreerd in ons programma, zodat jij als casemanager of bedrijfsarts gemakkelijk face-to-face gesprekken kunt voeren met cliënten, zelfs als jullie elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten. Deze optie stelt je in staat om een persoonlijke en effectieve benadering te behouden, terwijl je tegelijkertijd flexibiliteit en toegankelijkheid biedt voor zowel zorgverleners als cliënten.

Hoe werkt het?

De cliënt krijgt via de oproepbrief per mail en SMS een link. Op het afgesproken tijdstip opent hij die link en neemt plaats in jouw digitale wachtkamer. Jij benadert met een simpele druk op de knop vanuit Track Verzuim of Track Medic jouw persoonlijke spreekkamer en start zo het beeldbellen. Zo gemakkelijk gaat dat!

Herinnering per SMS

Ook bij een online consult wil je als casemanager of arts no-shows zo veel mogelijk vermijden. Track verstuurt standaard een dag voor aanvang van het consult een SMS.

Geen programma's installeren

Voor het Track Online Consult is het niet nodig om een app of iets dergelijks op je telefoon te installeren. Het werkt meteen. Ook hoef je op je computer geen software te installeren als je met Chrome, FireFox of Safari werkt.

Driegesprek met leidinggevende

Met het Track Online Consult is het ook mogelijk een driegesprek te voeren. Zo kun je aan het einde van het consult de leidinggevende in uw begeleiding betrekken.

Track Online Consult = Veilig

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt hoge eisen ten aanzien van privacybescherming. Track werkt uitsluitend samen met partners die aantoonbaar de gegevensbescherming goed op orde hebben.

Alle data-verkeer is versleuteld. De video-gesprekken worden niet opgenomen. Er stromen geen medische of andere gegevens vanuit Track naar deze partner. Met het oog op de wachtkamer wordt uitsluitend de naam van de client met de partner gedeeld, maar niet zijn of haar e-mail adres of andere persoonsgegevens. De uitnodiging voor het consult wordt vanuit Track Verzuim of Track Medic verzonden.

N

De voordelen op een rij!

  • Trach Online Consult geeft je de mogelijkheid om je consulten op afstand uit te voeren.
  • Het is AVG-proof! Er worden geen persoonsgegevens overgedragen.
  • Het werkt met alle browsers, zonder installatie van een programma.
  • Track verstuurt een herinnering per sms dat zorgt voor minder no-shows.
  • Je kunt overzichtelijke lijsten inzien van consulten voor de facturatie.
  • Je kunt een uitnodigingsbrief sturen in jouw eigen huisstijl. Hierdoor blijf je jouw proffesionaliteit uitstralen en ontstaat er bij de ontvanger geen verwarring.

Monique Leunisse
Bedrijfsarts
testimonial

Ik vind het beeldbellen in Track echt top! Tijdens de Covid-periode deed ik al mijn consulten via het Track Online Consult. Het werkt heel makkelijk en het is ontzettend veilig (avg-proof!).

Met het Track Online Consult bespaar ik veel tijd. Ik heb binnen één minuut een afspraak gepland.

Het werkt prettig dat ik het medische dossier ernaast kan houden. Ik merk dat iemand veel meer aan mij vertelt, omdat je elkaar ziet. Ik zal daarom nooit meer gewone telefonische consulten houden.

i

Beeldbellen in steeds meer situaties de mogelijkheid

  • Bij het Radboud UMC zien ze de patiënt liever op afstand. Ze streven ernaar om per 2027 20% van alle consulten via beeldbellen te doen. “Het doel is om zo min mogelijk mensen onnodig naar het ziekenhuis te laten komen.” Lees meer…
  • Heeft u hulp nodig met uw belastingaangifte of uw toeslagen? Of vragen over de beschikking die u heeft ontvangen? Daarvoor kunt u een persoonlijk gesprek aangaan met een adviseur van de Belastingdienst, zonder uw woning uit te hoeven. De Belastingdienst introduceert de functie videobellen, voor persoonlijk contact op afstand met uw adviseur. Hoe werkt dit precies? Lees meer…