Vernieuwde interface Track Verzuim en Track Medic

24 februari 2022 I Eline van der Galiën, Marketing Track Software

Nieuwe Look&Feel

De afgelopen 20 jaar zijn we dagelijks bezig geweest om onze software door te ontwikkelen met nieuwe functies. We hebben daarbij vooral veel aandacht gehad voor de inhoud van het pakket waarbij gebruiksvriendelijk, veiligheid, en AVG-Proof werken onze uitgangspunten waren.

Maar…Track zit niet stil; nu is het tijd om ook het uiterlijk van de verzuimapplicatie aan te pakken. We steken Track in een modern jasje!

Een groot voordeel: je kunt Track gewoon blijven gebruiken zoals je dat gewend bent. Functioneel zal er weinig aan de applicatie veranderen, het zijn slechts de kleuren en de vormgeving die we moderniseren. Zo hebben we een applicatie die niet alleen qua inhoud maar ook qua ‘looks’ past bij deze tijd.

Dashboard

Het vernieuwde dashboard krijgt extra functies! Je ziet in één oogopslag wat je laatst geopende werknemers of verzuimdossiers zijn.

Daarnaast hebben we een snelzoekfunctie toegevoegd. Typ de naam van de cliënt in en met één muisklik navigeer je direct naar de werknemer of het dossier! Dat scheelt weer een extra handeling!

Ook worden er diverse statistieken getoond zoals het verzuimpercentage, meldingsfrequentie of de gemiddelde verzuimduur.

Kijk je mee naar de eerste beelden?

 

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track. Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

6 + 6 =