Vernieuwde verzuimstatistieken en rapportage mogelijkheden

7 juni 2022 I Eline van der Galiën, Marketing Track Software

Statistieken

Je hebt in Track Verzuim standaard de mogelijkheid om statistieken te genereren.  Deze verzuimstatistieken geven je inzicht in onder andere de meldingsfrequentie, verzuimduur en verzuimpercentages.

Onze standaard Excellijst is nu vernieuwd en voorzien van nieuwe functies! Hierdoor is het heel eenvoudig om de statistieken te gebruiken voor je periodieke kwartaal- en jaar-rapportages.

Rapportages maken

In de statistiekenlijst heb je nu de mogelijkheid om aan te vinken welke grafieken of tabellen je wilt meenemen in de rapportage. Naast de grafieken staan tekstvelden waarin je je analyses of conclusies kan schrijven. Met één klik op de knop genereer je een rapport in PowerPoint. Deze kun je uiteraard ook opslaan als PDF. Bekijk het demo filmpje voor het resultaat en een uitleg!

Personaliseren

Het is mogelijk om de kleuren en het voorblad te personaliseren. Op die manier heb je direct een rapport dat past bij je eigen huisstijl!

Neem contact op

Wil je ook gebruik maken van deze vernieuwde statistiekenlijst? Stuur een mailtje naar sales@tracksoftware.nl

Voorbeeld rapportage

Zie hier een voorbeeld PowerPoint.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [798.25 KB]

Lees meer nieuws

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Losse bijlagen versturen met Track Secure Mail

Klanten hebben ons gevraagd of we de functionaliteit van TSM kunnen uitbreiden, zodat het ook mogelijk wordt om losse bijlagen veilig en AVG-Proof te mailen. Die functionaliteit hebben we toegevoegd. 👍🏼

Lees meer
ISO27001 en NEN7510

ISO27001 en NEN7510

Afgelopen week heeft TrackSoftware succesvol de controle audit voor ISO27001 en NEN7510 doorstaan.

Lees meer
Nieuwsberichten liever direct in je inbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe functies in Track. Je ontvangt een keer per kwartwaal een update.

Track Nieuwsbrief

6 + 8 =