Track Verzuim

Overzicht in verzuim

Een modern verzuimsysteem dat breed wordt gebruikt door professionals zoals arbodiensten, verzuimbedrijven of bedrijven met eigen regie.

Bekijk demo
P

Complete verzuimsoftware

Track Verzuim is een compleet verzuimsoftware pakket dat u het overzicht én de instrumenten biedt om gericht met verzuim aan de slag te gaan. Een medisch dossier, planningsmodules, een krachtige importmodule, verzuimstatistieken, triage, facturatie… Track biedt u het meest complete aanbod aan verzuimsoftware dat op de markt verkrijgbaar is. Up-to-date en privacy-proof. Of u nu bedrijfsarts, casemanager, arbodienst of een zelfstandige organisatie bent: Track biedt u programma-functies waarmee u optimaal grip krijgt op uw verzuim en makkelijk werkt.

 

N

Wat kan Track voor u betekenen?

R

Verzuim in beeld

Als u de hele dag met verzuimdossiers werkt, wilt u – ook bij lang verzuim – met maar een paar muiskliks precies weten wat er speelt en welke acties er ondernomen moeten worden. Zonder moeite, zonder gedoe. Dat kan met Track. Track maakt het makkelijk.

Demo

Track Verzuim is een moderne cloud applicatie voor arbeidsverzuim. Ontworpen met de jongste technieken. Een online werkplek voor bedrijfsarts, casemanager en werkgever. Wilt u meer weten?

Wat betekent Track Verzuim?

Voor de leidinggevende

Als leidinggevende hebt u al genoeg aan uw hoofd, en verzuim ‘doet u er bij’. Track begrijpt dat. En dus hebben we er goed op gelet dat het systeem heel intuïtief werkt. En zo veel mogelijk lijkt op programma’s die u al kent. Zodat u er snel mee uit de voeten kunt. Waar en wanneer u maar wilt. Op kantoor of thuis, met IE, Chrome of FireFox, een iPad of uw Androïd telefoon. Track werkt gewoon altijd.

Voor de arbo-coördinator

Als HR-professional bent u verantwoordelijk voor de implementatie van beleid, de privacy, de STECR-richtlijnen, het voorkomen van UWV loonsancties, de inzet van de bedrijfsarts…etc. Hoe gaat u dat allemaal doen? Track Verzuim biedt u instrumenten waarmee u grip op de zaak houdt. Zoals heldere overzichten en statistieken. Of BA-Planner, PIM en IRIS.

i

Voor de casemanager

Voor casemanagers is maar één ding belangrijk: het overzicht niet verliezen. Laat dat nou net het sterke punt van Track zijn! Daarnaast moet het pakket ‘snel’ werken. Zo weinig mogelijk muiskliks moeten u zo snel mogelijk verder helpen. Track is gebouwd door IT-professionals-met-verstand-van-verzuim voor verzuimprofessionals-die-geen-gedoe met IT willen.

Voor de bedrijfsarts

Als arts bent u wettelijk verantwoordelijk voor de sociaal-medische begeleiding van de zieke werknemer. En bovendien: tijd = geld. Dat is een andere realiteit. Dus zoekt u een systeem dat echt helpt in plaats van lijkt tegen te stribbelen. Beproefd, veilig, privacy-proof en het moet snel werken. Er waren eens twee bedrijfsartsen… en die hebben toen Track laten bouwen!

N

Voor de bedrijfsarts

De arts vindt in Track werkelijk alles wat hij nodig heeft. Zoals een overzichtelijk en krachtig medisch dossier, Track Secure Mail, handige formats voor het opvragen van medische informatie. Met één muisklik alles helder in beeld!

Frank Perquin

Bedrijfsarts, re-On

“Als bedrijfsarts heb ik met nagenoeg alle gangbare verzuimsystemen gewerkt. Sommige van die programma’s zijn ronduit slecht en onhandig. Track Verzuim is wat mij betreft favoriet door het gebruikersgemak. Ik heb geen cursus nodig gehad om er mee te gaan werken. Informatie wordt heel overzichtelijk gepresenteerd, je kunt er zó mee uit de voeten. En dat vind ik belangrijk – dat ik me snel kan voorbereiden op een consult, gemakkelijk mijn rapportage kan invoeren en niet hoef te zoeken.”

N

Koppelen met HR Systemen

Onze klanten moeten makkelijk gegevens kunnen ophalen uit HR en salaris-systemen. Denk aan systemen AFAS Profit, ADP, Cobra, Nmbrs, SAP of RAET Youforce. 
Omdat het verzuim in Track altijd precies gelijk moeten lopen met de verzuimdata in het bronsysteem, geven we daar bij Track veel aandacht aan. We hebben tientallen geavanceerde functies gebouwd die importfouten voorkomen of verbeteren. Want als het verzuim in Track niet klopt dan heeft dat meteen gevolgen voor Poortwachter, de dienstverlening, de verzuimstatistiek, de verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts, etc.
 

De planning

Aan het het inplannen van de bedrijfsartsen worden steeds hogere eisen gesteld. De eisen en randvoorwaarden waaraan bij die planning moet worden voldaan verschillen naar gelang de rol in het verzuimproces. Artsen en leidinggevenden moeten zelfstandig consulten kunnen plannen – maar onder strikte voorwaarden. Terwijl backoffice-medewerkers tegelijkertijd meer vrijheid nodig hebben om buiten die strikte kaders flexibel in te kunnen spelen op de cliëntvraag. De planner van Track Verzuim houdt rekening met alle scenario’s om invoerfouten of leegloop te voorkomen.

N

Algemene informatie Track

Download of bekijk de folder!

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [3.65 MB]