Track Verzuim demo

Een modern verzuimsysteem dat breed wordt gebruikt door professionals zoals arbodiensten, verzuimbedrijven of bedrijven met eigen regie.

N

Complete verzuimsoftware

Track Verzuim is een compleet verzuimsoftware pakket dat u het overzicht én de instrumenten biedt om gericht met verzuim aan de slag te gaan. Track biedt u programma-functies waarmee u optimaal grip krijgt op uw verzuim en makkelijk werkt. Met één muisklik alles helder in beeld!

b

Lees meer

Wilt u meer weten over Track Verzuim? Lees meer over koppelingen met andere systemen, over de plannerfunctie in Track Verzuim én wat Track Verzuim voor u betekent als leidinggevende, arbo-coördinator, casemanager en de bedrijfsarts!

Track Verzuim Demo

Een online werkplek voor bedrijfsarts, casemanager en werkgever. Wilt u meer weten? Bekijk dan de demo.

Meer video's bekijken

Wilt u meer video’s bekijken over Track Verzuim? Bekijk dan de Track Academy. Per product vind je instructies die voor jou behulpzaam zijn.

Klanten over Track Verzuim

Guus van Wietingen

Bedrijfsarts, Gezond Werken Langstraat

“Werken met Track is een verademing.

Wanneer ik track vergelijk met andere verzuimsystemen
(en ik heb er inmiddels heel wat gezien!) dan steekt Track
er echt met kop en schouders bovenuit!”

 

Frank Perquin

Bedrijfsarts, re-On

“Ik heb geen cursus nodig gehad om met Track te gaan werken. Informatie wordt heel overzichtelijk gepresenteerd, je kunt er zó mee uit de voeten. En dat vind ik belangrijk – dat ik me snel kan voorbereiden op een consult, gemakkelijk mijn rapportage kan invoeren en niet hoef te zoeken.”