Track CM

Verzuimsysteem voor de Casemanager

Een veilige AVG-proof online werkplek.

Z

Veilig werken in de Cloud

Track CM biedt casemanagers een veilige online werkplek in de Nederlandse Cloud. Je kunt Track CM gebruiken als ‘stand-alone’ tool ten behoeve van de veilige opslag van dossiers. Maar ook als instrument om klanten online toegang te bieden tot verzuimmeldingen, terugkoppelingen en UWV formulieren.

Track CM is een professioneel programma met veel mogelijkheden en functies. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gebouwd, werkt het programma net zoals Microsoft Outlook ook werkt.

Plus: Track Secure Mail

Onbeperkte licentie

Een gebruikerslicentie voor Track CM is niet aan aantallen dossiers gebonden. U kunt dus zonder volume-beperkingen uw dossiers met Track CM beheren want u betaalt per gebruiker, niet per dossier. Zo bent u nooit te duur uit!

Inclusief TrackSecureMail

Track CM heeft een geïntegreerde mail-functie ‘Track Secure Mail’. Met Track Secure Mail of kortweg TSM wordt uitsluitend een link verstuurd naar het advies, rapport of formulier. Zodat het bericht via die link veilig kan worden gedownload. Met Track Secure Mail voldoet u volledig aan de eisen die de NVAB aan e-mailen stelt.
i

Persoonlijke notitie

Track CM kent een persoonlijke notitie functie. Dit is een notitieformulier waarin u persoonlijke aantekeningen of en ideeën kunt vastleggen. De persoonlijke notitie wordt automatisch gewist bij de hersteldmelding. Casemanagers waarderen deze functie om AVG-proof vertrouwelijke informatie vast te leggen.

De voordelen

Bent u op zoek naar een veilige, online werkplek voor uw  dossiers? En waar u meteen gemakkelijk en zonder hoge opstartkosten mee aan de slag kunt? Dan is Track CM voor u dé oplossing.

  • Volledig AVG proof
  • Een inrichting toegespitst op uw werk als casemanager
  • Online – applicatie: plaats- en tijdsonafhankelijk beschikbaar
  • Optimale communicatiemogelijkheden, inclusief Track Secure Mail
  • Mogelijkheden om geautomatiseerd gegevens uit te wisselen met personeels-informatiesysteem van uw opdrachtgevers

Doorgroeien naar Track Verzuim

Naarmate uw bedrijfsvoering groeit, groeit Track met u mee! U kunt moeiteloos overstappen naar de modules van Track Verzuim. En daarmee krijgt u extra mogelijkheden voor:
– koppelingen met HR systemen van uw klanten;
– een klant-specifiek verzuimprotocol;
– verzuimstatistieken;
– facturatie met AFAS of Exact Software;
– PIM en IRIS, de triagetools van Track.